Editura Infarom lucrează cu un grup lărgit de experţi în industria cărţii (editori, lingvişti, recenzenţi, consultanţi), punând la dispoziţia tuturor autorilor – indiferent de editura la care vor publica sau au publicat – servicii editoriale profesioniste. Facem acest lucru pentru că iubim cărţile şi urmărim succesul dvs. ca autor, atât în ceea ce priveşte standardul literar al lucrării dvs., dar şi efectul pe piaţă. Oferim autorilor următoarele servicii editoriale:

Traduceri specializate (orice pereche de limbi)
Serviciul de traduceri al editurii Infarom şi al imprintului PhilScience Press funcţionează cu o echipă de traducatori profesionişti, cu studii superioare şi post-universitare (master şi doctorat), experienţă şi specializări adiţionale în domeniile lucrărilor alocate. Astfel, lucrarea dvs. va fi înaintată traducătorului cel mai potrivit pentru domeniul, specialitatea, genul literar şi chiar stilul materialului de tradus.
Comandă aici o traducere.

Corectură (lb. română)
Servicul de corectură a textului manuscrisului finalizat vizează atât eliminarea greşelilor gramaticale, de punctuaţie şi ortografie, cât şi ajustarea exprimării – acolo unde este cazul – pentru a atinge un anumit standard literar necesar publicării, prin sugerarea de modificări şi revizuiri.
Comandă aici o corectură.

Corectură nativă (lb. engleză şi alte limbi)
Oricâtă experienţă ar avea un traducător local, textul tradus, chiar corect gramatical, va prezenta instanţe în care exprimarea poate suna “ciudat”, deranjant sau chiar incorect pentru un cititor nativ în limba respectivă. Cauzele includ aspecte de diferenţă culturală şi ţin de însăşi natura limbajului. Traducerea va atinge standardul lingvistic maxim doar dacă este urmată de o corectură efectuată de un lingvist nativ în limba ţintă (proofreading). Traducerea dvs. va fi supusă unei corecturi native în limba ţintă, de către unul din lingviştii noştri nativi în limba respectivă, specializat de asemenea în domeniul lucrării.
Comandă aici o corectură nativă.

Consulting editorial-literar
Editura Infarom pune la dispoziţia autorilor întreaga sa experienţă de 17 de ani în industria globală a cărţii, oferind servicii de consiliere privind proiecte editoriale de orice fel, vizând: realizarea unei cărţi, traducerea, publicarea, distribuţia, promovarea şi marketingul, resursele la dispoziţie, potenţialul de piaţă.
Comandă o consiliere la adresa
comenzi [at] infarom.ro cu subiect (consiliere carte).

Publicare globală
Editura Infarom oferă soluţii de publicare clasice şi POD, în orice limbă, cu distribuţie internaţională extinsă. Fiecare manuscris este analizat şi evaluat în detaliu şi i se oferă şansa publicării, indiferent de profilul autorului. Distribuţia globală este asigurată de partenerul Ingram Book Group şi reţelele Follet, Hachette, Gardners, Bertrams, etc. Vizitaţi site-ul editurii pentru detalii privind procesul de publicare.

Recenzii-expert
Recenzia este principalul motor de promovare a unui titlu. Recenzia cărţii dvs. va fi alocată unui recenzent din mediul academic sau cu autoritate literară, specializat în genul, categoria şi domeniul lucrării dvs., urmând a fi publicată pe cele mai influente canale de prezentare şi recenzare a cărţilor.
Comandă aici o recenzie.

 

 

index »